Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Gjykatat e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kërkoni aktgjykime/aktvendime

  Gjykata
  Numri i lëndës
  Data
  _

  Të gjitha lajmet

  • Njoftim për rezultatet nga seleksionimi administrativ për Shpalljen publike 1/2023

   Risi  | 31 Mar 2023 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Rezultatet nga seleksionimi administrativ për Shpalljen nr.1/2023 për punësim të, Këshilltar - zëdhënës - Kategoria V, niveli V1– 1 (një) realizues [më shumë]
  • Fjalimi i kryetares së Gjykatës Supreme para gjeneratës së shtatë të përfunduar të kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë publik

   Risi  | 31 Mar 2023 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, pati fjalim në ceremoninë solemne me rastin e ndarjes së certifikatave të gjeneratës së shtatë të përfunduar, të kandidatëve për gjyqtarë dhe prokurorë publik në Akademinë e gjyqtarëve dhe prokurorëve publik ”Pavel Shatev”. [më shumë]
  • Njoftim mbi Aktgjykimin e miratuar për lëndën “Dhoma publike”

   Risi  | 30 Mar 2023 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Këshilli i veprave penale pranë Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e mbajtur më 29.03.2023 vendosi mbi kërkesat e parashtruara për shqyrtimin e jashtëzakonshëm të vendimit të plotfuqishëm të lëndës së njohur në publik si “Dhoma publike”. [më shumë]

  Të gjitha lajmet