Home [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Judicial council of the Republic of North Macedonia

Courts of Republic of North Macedonia

  Decision search

  Court
  Case number
  Date
  _

  All News

  • Соопштение за одржување на седница на Одделот за граѓански дела

   Press realeses  | Oct 5, 2022 | Supreme Court of the Republic of North Macedonia
   Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за граѓански дела на ден 06.10.2022 година, со почеток во 13.00 часот, со следниот предлог на: [more]
  • Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

   Press realeses  | Apr 28, 2022 | Supreme Court of the Republic of North Macedonia
   Врховниот суд на Република Северна Македонија на 28.04.2022 година (четврток) одржа електронска Општа седница преку платформата ZOOM, на која беше предложен и прифатен следниот предлог на: [more]
  • Соопштение за 370-та седница на Судски совет на РСМ - 22.04.2021 година

   Press realeses  | Apr 6, 2021 | Judicial council of the RNM
   [more]

  All news