Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 15.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 486-та седница на Судскиот совет на РСМ - 15.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 14.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Хортикултурно уредување на дворот на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Хортикултурно уредување на дворот на судот и на зелените површини [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Работилница во рамки на проектот „Зајакнување на ефикасноста, отчетноста и транспарентноста на Судскиот совет на РСМ“

  [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 10.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд одржа Седница на судии на која се разгледаа повеќе прашања за работата на судот и унапредувањето на судската практика

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 9.05.2024 година одржа Седница на судии. [повеќе]
 • Новости  | 02.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд одржа седница на судии и заедничка седница на одделите

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 30.04.2024 година одржа Седница на судии и заедничка седница на оддели. [повеќе]
 • Новости  | 30.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд оствари посета на основните судови во Свети Николе, Струмица, Берово и Делчево

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, оствари посета на основните судови во Свети Николе, Струмица, Берово и Делчево, со што ги заокружи посетите на пониските судови од апелационото подрачје Штип. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Судскиот совет на РСМ и Комората на извршители на РСМ

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 486-та седница на Судскиот совет на РСМ - 15.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 29.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Усвоени оценките и заклучоците по извештаите за работата на судовите во Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 25.04.2024 година одржа Општа седница на која беа усвоени Оценките и заклучоците по извештаите за работењето на судовите во Република Северна Македонија за 2023 година. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 29.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 485-та седница на Судскиот совет на РСМ - 29.04.2024 година

  [повеќе]
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_