Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Берово се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за завршна сметка за 2018 за сметка 631
Годишен
2018
Извештај за завршна сметка за 2018 за сметка 603
Годишен
2018
Извештај за работа на Основен суд Берово за Февруари 2018
Месечен
2018
Извештај за работа на Основен суд Берово за 2017 година
Годишен
2017
Извештај за работа на Основен суд Берово за Јануари 2018
Месечен
2018
Извештај за завршна сметка на буџетски корисник за сметка 290100072860318
Годишен
2016
Извештај за завршна сметка на буџетски корисник за сметка 290100072863115
Годишен
2016
Извештај за завршна сметка на буџетски корисник за сметка 290100072869612
Годишен
2016
Извештај за завршна сметка за 2017 на буџетски корисник за сметка 290100072863115
Годишен
2017
Извештај за завршна сметка за 2017 на буџетски корисник за сметка 290100072869612
Годишен
2017

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести