Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Берово се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Октомври 2021 година
Месечен
2021
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Септември 2021 година
Месечен
2021
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Август 2021 година
Месечен
2021
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Јули 2021 година
Месечен
2021
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Јуни 2021 година
Месечен
2021
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Мај 2021 година
Месечен
2021
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Април 2021 година
Месечен
2021
Извештај за завршна сметка за 2020 на буџетски корисник за сметка_290100072869612
Годишен
2020
Извештај за завршна сметка за 2020 на буџетски корисник за сметка_290100072863115
Годишен
2020
Извештај за завршна сметка за 2020 на буџетски корисник за сметка_290100072860318
Годишен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести