Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Берово се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за завршна сметка за 2020 на буџетски корисник за сметка 290100072863115
Годишен
2020
Извештај за завршна сметка за 2020 на буџетски корисник за сметка 290100072860318
Годишен
2020
Извештај за завршна сметка за 2019 на буџетски корисник за сметка 290100072869612
Годишен
2019
Извештај за завршна сметка за 2019 на буџетски корисник за сметка 290100072863115
Годишен
2019
Извештај за завршна сметка за 2019 на буџетски корисник за сметка 290100072860318
Годишен
2019
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Февруари 2020 година
Годишен
2020
Годишен извештај за работа на судот за 2019 година
Годишен
2020
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец Јануари 2020 година
Годишен
2020
Извештај за завршна сметка за 2018 за сметка 696
Годишен
2018
Извештај за завршна сметка за 2018 за сметка 631
Годишен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести