Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Општо

Извештаите за работење на судиите во Основен суд Берово се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работата на Основен суд Берово за месец август 2022
Месечен
2022
Извештај за работата на Основен суд Берово за месец јули 2022
Месечен
2022
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец јуни 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работата на Основен суд Берово за месец мај 2022
Месечен
2022
Извештај за работата на Основен суд Берово за месец април 2022
Месечен
2022
Извештај за работата на Основен суд Берово за месец март 2022
Месечен
2022
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец февруари 2022 година
Месечен
2022
Извештај за работа на Основен суд Берово за месец јануари 2022 година
Месечен
2022
Извештај за завршна сметка за 2022 на буџетски корисник за сметка 290100072860318
Годишен
2022
Извештај за завршна сметка за 2022 на буџетски корисник за сметка 290100072863115
Годишен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести