Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Август
  16

  Предмет: ВПП1-28/18

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  16.08.2018, во 09:00
 • Август
  17

  Предмет: П1-16/18

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  17.08.2018, во 09:00
 • Август
  17

  Предмет: РО-59/17

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  17.08.2018, во 11:00
 • Август
  20

  Предмет: П1-14/18

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  20.08.2018, во 10:00
 • Август
  22

  Предмет: П1-17/18

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  22.08.2018, во 09:00
 • Август
  22

  Предмет: РО-17/18

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  22.08.2018, во 11:00
 • Август
  27

  Предмет: П2-3/18

  Судија Ангел Пехчевски, Судница Соба 3
  27.08.2018, во 08:30
 • Август
  27

  Предмет: МАЛВП-20/2017

  Судија Ангел Пехчевски, Судница Соба 3
  27.08.2018, во 10:00
 • Август
  29

  Предмет: П2-26/17

  Судија Ангел Пехчевски, Судница Соба 3
  29.08.2018, во 08:30
 • Август
  30

  Предмет: ВПП1-3/15

  Судија Ангел Пехчевски, Судница Соба 3
  30.08.2018, во 08:30
 • Септември
  4

  Предмет: П1-43/17

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  04.09.2018, во 10:00
 • Септември
  5

  Предмет: ВПП1-27/17

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  05.09.2018, во 09:00
 • Септември
  10

  Предмет: П4-33/15

  Судија Ангел Пехчевски, Судница Соба 3
  10.09.2018, во 09:30
 • Декември
  11

  Предмет: П1-45/17

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  11.12.2018, во 10:00
 • Декември
  24

  Предмет: П1-35/17

  Судија Ленка Симевска, Судница Соба 5
  24.12.2018, во 09:00