Завршна сметка за 2018 година, за буџетски корисник Основен суд Берово [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Завршна сметка за 2018 година, за буџетски корисник Основен суд Берово

Risi, Njoftim për opinionin  |  22 Dhj 2017

Објавена е завршната сметка за буџетскиот корисник Основен суд Берово, за 2018 година. Приложени се извештаите за секоја од тритте сметки пооделно.
 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_