Именик на судии [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

Именик на судии

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот суд Берово се ангажирани 3 судии и тоа:

  • Ленка Симевска - Претседател на судот
  • Илија Стојанов
  • Марина Здравкова

Претседател

CV на Претседател

Судија Ленка Симевска

Име и презиме:
Ленка Симевска
Година на избор:
2018
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Судиите

Судија Илија Стојанов

Судија Илија Стојанов

Име и презиме:
Илија Стојанов
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Кривична област, Прекршоци

Судија Марина Здравкова

Судија Марина Здравкова

Име и презиме:
Марина Здравкова
Година на избор:
2020
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести