ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2022

Новости  |  13.1.2022

Врз основа на чл.23 од Законот за работните односи (Пречистен текст) („Сл.весник на РМ“ бр.167/15) во в.в. со чл.18 став 1 алинеја 2 и ст.6 од Законот за судска служба („Сл.весник на РМ“ бр.43/14, 33/15, 98/15, 06/16, 198/18 и 248/18) и чл.40, 41, 43-а, 43-б, чл.80, чл.81 и чл.95 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места 02 Су.бр.17/19 од 07.02.2019 година, Основниот кривичен суд Скопје објавува:

ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2022

за вработување на судски службеници на определено време

 

Оглас на определено 1-22

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_