Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Risi  | 20 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme është vlerësuar me nivel të lartë të transparencës në Raportin e ri për qasje të lirë në informacionet

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, është vlerësuar me nivel të lartë të transparencës në Raportin e ri për kontrollin e realizuar të dokumenteve dhe informacioneve të publikuara, të cilat poseduesit e pushtetit gjyqësor në Republikën e Maqedonisë së Veriut janë të obliguar t’i publikojnë në ueb – portalet e tyre. [më shumë]
 • Risi  | 14 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Rregullimi i hortikulturës së oborrit të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Rregullimi i hortikulturës së oborrit të gjykatës dhe sipërfaqeve të gjelbër [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 10 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme, mbajti Seancë të gjyqtarëve, në të cilën u shqyrtuan disa çështje për punën e gjykatës dhe përparimin e praktikës gjyqësore

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 09.05.2024, mbajti Seancë të gjyqtarëve. [më shumë]
 • Risi  | 2 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme mbajti Seancë të gjyqtarëve dhe Seancë të përbashkët të sektorëve

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 30.04.2024, mbajti Seancë të gjyqtarëve dhe Seancë të përbashkët të sektorëve. [më shumë]
 • Risi  | 30 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme, realizoi vizitë në gjykatat themelore në Sveti Nikollë, Strumicë, Berovë dhe Dellçevë

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, ka vizituar gjykatat themelore në Sveti Nikollë, Strumicë, Berovë dhe Dellçevë, në mënyrë që përmbylli vizitat e gjykatave më të ulëta të rajonit të apelit në Shtip. [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 25 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Është aprovuar ankesa kundër masës së paraburgimit në lëndën për vrasjen e Vanja Gjorçevskës

  Këshilli i veprave penale solli Aktvendim, me të cilin ankesën e të akuzuarit A. Gj., e aprovoi [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 25 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të praktikës gjyqësore

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 22.04.2024, mbajti seancë të Sektorit të praktikës gjyqësore, në të cilën u miratua ky propozim: [më shumë]
 • Risi  | 23 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtje të Seancës publike lidhur me ankesën kundër masës së paraburgimit në lëndën për vrasjen e Vanja Gjorçevska

  Seancë publike lidhur me ankesën kundër masës së paraburgimit në lëndën për vrasjen e Vanja Gjorçevska [më shumë]
 • Risi  | 22 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme, realizoi vizitë në disa gjykata të shtetit

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, realizoi vizitë në Gjykatën e Apelit Shtip, Gjykatën Themelore Shtip, Gjykatën Themelore Koçan, Gjykatën Themelore Vinicë dhe Gjykatën Themelore Radovish. [më shumë]
 • Risi  | 19 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të praktikës gjyqësore

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 15.04.2024, mbajti seancë të Sektorit të praktikës gjyqësore, në të cilën u miratua ky propozim: [më shumë]
E parë<12345...>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_