Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Njoftim për opinionin  | 30 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 414-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 31.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 24 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë nga seancën e 413-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 24.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 18 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 413-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 24.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 17 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë nga seancën e 412-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 17.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 16 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 412-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 9.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 10 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  THIRJE PUBLIKE DERI TE SHOQATAT DHE FONDACIONET NGA SFERA E TË DREJTËS SË NJERIUR DHE SUNDIMI I SË DREJTËS

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 3 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 411-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 9.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 22 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për publikun

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, veproi për lëndën VKZH1.nr.19/22 [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 15 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 14.07.2022 (e enjte), mbajti Seancë të përgjithshme, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 14 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të veprave civile

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 12.07.2022 (e hënë), mbajti seancë të Sektorit të veprave civile, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_