Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Njoftim për opinionin  | 3 Gsh 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë për seancën e 411-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 9.08.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 22 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për publikun

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, veproi për lëndën VKZH1.nr.19/22 [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 15 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 14.07.2022 (e enjte), mbajti Seancë të përgjithshme, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 14 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të veprave civile

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 12.07.2022 (e hënë), mbajti seancë të Sektorit të veprave civile, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
 • Evenimente, Risi  | 13 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Këshilli për Gjyqësor të hapur miratoi Rregulloren e punës dhe zgjodhi bashkëkryetar

  Seanca e dytë e Këshillit për Gjyqësor të hapur [më shumë]
 • Risi  | 13 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për publikun

  Njoftim për publikun lidhur me kërkesat e parashtruara nga Vlladimir Pançevski [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 13 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme më 14.07.2022 (e enjte), me fillim në orën 14,00, me këtë: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 12 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të veprave civile

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë seancë të Sektorit të veprave civile më 12.07.2022, me fillim në orën 12,00, me këtë propozim: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 11 Kor 2022 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtesë nga seancën e 409-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 11.07.2022

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 8 Kor 2022 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 07.07.2022 (e enjte), mbajti Seancë të përgjithshme, në të cilën u propozua dhe u miratua: [më shumë]
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_