Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Njoftim për opinionin  | 17 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të veprave civile

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë seancë të Sektorit të veprave civile, më 18.06.2024 (e martë), duke filluar në orën 12,00, me këtë propozim: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 13 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga seanca e mbajtur publike për lëndën VKZH1-29/24 13.06.2024

  Këshilli i veprave penale të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, pas seancës së mbajtur publike më 12.06.2024 vendosi për lëndën VKZH1-29/24, të formuar sipas ankesës së të akuzuarit S.A., të deklaruar përmes mbrojtësit Mitko Sollakov, avokat nga Shkupi. [më shumë]
 • Risi  | 12 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Në Gjykatën Supreme, në bazë të angazhimeve të Këshillit për Gjyqësor të Hapur janë përgatitur shërbime të reja lidhur me të drejtat sociale të qytetarëve

  Përmes platformës nacionale për interoperabilitet, në Gjykatën Supreme janë përgatitur shërbime të reja për këmbimin e të dhënave që qytetarët i kërkojnë lidhur me realizimin e të drejtave të tyre sociale, të cilat së shpejti do të vendosen në funksion. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 11 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e seancës publike për lëndën VKZH1-29/24

  Seancë publike për lëndën VKZH1-29/24 [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 7 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme realizoi vizitë në gjykatat themelore të Kërçovës dhe Krushevës

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, realizoi vizitë në gjykatat themelore Kërçovë dhe Krushevë. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 7 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të veprave penale

  Sektori i veprave penale, do të mbajë seancë më 12.06.2024 (e mërkurë), duke filluar në orën 12,00, me këtë propozim: [më shumë]
 • Risi  | 6 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme me fjalim përshëndetës në ngjarjen solemne me rastin e Ditëve të Avokaturës Maqedonase

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, pati fjalim në ngjarjen “Ditët e Avokaturës Maqedonase”, të organizuar nga Oda e avokatëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Risi  | 5 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Aktivitetet e Gjykatës Supreme janë vërejtur pozitivisht në Raportin e ri të OSBE – së, për mbikëqyrjen e proceseve gjyqësore

  Organizata për sigurim dhe bashkëpunim në Evropë (OSBE), publikoi Raportin nga mbikëqyrja e proceseve gjyqësore në Ballkanin Perëndimor “Nga letra në praktikë” – Vlerësimi i efektivitetit në reagimin gjyqësor të krimit serioz të organizuar dhe korrupsionit”. [më shumë]
 • Risi  | 4 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme realizoi vizitë në Gjykatën e Apelit Manastir dhe në gjykatat themelore Prilep, Manastir, Resnjë, Ohër dhe Strugë

  Kryetarja e Gjykatës Supreme realizoi vizitë në Gjykatën e Apelit Manastir dhe në gjykatat themelore Prilep, Manastir, Resnjë, Ohër dhe Strugë . [më shumë]
 • Risi  | 3 Qer 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga seanca e mbajtur e Sektorit të veprave civile

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 30.05.2024, mbajti seancë të Sektorit të veprave civile, në të cilën miratoi këtë: [më shumë]
E parë<12345...>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_