Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 15.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 182 седница на Судски буџетски совет - 16.06.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.6.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи електронска Општа седница преку платформата ZOOM на 15.06.2022 година (среда) со почеток во 13.00 часот, со следниот предлог на: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Самит за дигитализација на судството: Судскиот совет ќе постави високи стандарди за ажурен и професионален систем

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 09.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 405-та седница на Судски совет на РСМ - 08.06.2022 година

  [повеќе]
 • Настани, Новости  | 03.6.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателот на Врховниот суд со обраќање на Регионалната конференција за правото на судење во разумен рок

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, имаше воведно обраќање на Регионалната конференцијата за примена на Европската конвенција за човекови права и правото на судење во разумен рок, организирана од Врховниот суд во соработка со Советот на Европа и со Европската унија. [повеќе]
 • Настани, Новости  | 03.6.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Регионална конференција за примената на Европската конвенција за човекови права и правото на судење во разумен рок

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 03.6.2022 | Судски совет на РСМ

  За прв пат македонскиот Судски совет учевствуваше на Годишното собрание на мрежата на совети на Европа

  [повеќе]
 • Известувања, Соопштенија за јавност  | 01.6.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Известување за јавностa

  Информација во врска со предметот познат во јавноста под името „Рекет“. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 01.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 405-та седница на Судски совет на РСМ - 08.06.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 31.5.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение од одржана седница на Одделот за граѓански дела

  Врховниот суд на Република Северна Македонија, на 30.05.2022 година (понеделник), одржа електронска седница на Одделот за граѓански дела преку платформата ZOOM, на која беше предложен и прифатен следниот: [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_