Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Новости, Соопштенија за јавност  | 30.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение од oдржана седница на Одделот за судење во разумен рок

  Врховниот суд на Република Северна Македонија, на ден 27.05.2024 година, одржа седница на Одделот за судење во разумен рок , на која беше предложен и прифатен следниот: [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 29.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  По одржаната јавна седница, донесено решение со кое се одбива жалбата во предметот за убиството на Вања Ѓорчевска

  Жалбата е одбиена како неоснована и обжаленото решение во целост е потврдено. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 29.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 488-та седница на Судскиот совет на РСМ - 29.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 28.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на седница за Одделот за граѓански дела

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи седница на Одделот за граѓански дела на ден 30.05.2024 година (четврток), со почеток во 13,30 часот, со следниот предлог на [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 28.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 229-та седница на Судски буџетски совет - 28.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 27.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд со обраќање на Советувањето „Судски денови“ кое се одржа во Република Србија

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, се обрати на судиското советување „Судски денови“ кое се одржа во Република Србија и на кое присуствуваа претседателите на врховните судови од регионот. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 23.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Присуство на претседателката на Судскиот совет на Република Северна Македонија на регионална конференција

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 229-та седница на Судски буџетски совет - 28.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 22.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на јавна седница по предметот ВКЖ1-23/24

  Jавна седница по предметот ВКЖ1-23/24 [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 488-та седница на Судскиот совет на РСМ - 29.05.2024 година

  [повеќе]
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_