Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Risi, Njoftim për opinionin  | 29 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Pas seancës së mbajtur publike, është sjellë aktvendim, me të cilin refuzohet ankesa në lëndën për vrasjen e Vanja Gjorçevska

  Ankesa refuzohet si e pabazë dhe aktvendimi ankimor vërtetohet në tërësi [më shumë]
 • Risi  | 28 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e seancës të Sektorit të veprave civile

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë seancë të Sektorit të veprave civile, më 30.05.2024 (e enjte), duke filluar në orën 13,00, me këtë propozim: [më shumë]
 • Risi  | 27 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme me fjalim në Këshillimin “Ditët gjyqësore”, që u mbajt në Republikën e Serbisë

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, pati fjalim në këshillimin e gjyqtarëve “Ditët e gjyqësorit”, që u mbajt në Republikën e Serbisë dhe ku të pranishëm ishin kryetarët e gjykatave supreme nga regjioni. [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 22 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e seancës publike për lëndën VKZH1-23/24

  Seancë publike për lëndën VKZH1-23/24 [më shumë]
 • Risi  | 20 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme është vlerësuar me nivel të lartë të transparencës në Raportin e ri për qasje të lirë në informacionet

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, është vlerësuar me nivel të lartë të transparencës në Raportin e ri për kontrollin e realizuar të dokumenteve dhe informacioneve të publikuara, të cilat poseduesit e pushtetit gjyqësor në Republikën e Maqedonisë së Veriut janë të obliguar t’i publikojnë në ueb – portalet e tyre. [më shumë]
 • Risi  | 14 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Rregullimi i hortikulturës së oborrit të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Rregullimi i hortikulturës së oborrit të gjykatës dhe sipërfaqeve të gjelbër [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 10 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme, mbajti Seancë të gjyqtarëve, në të cilën u shqyrtuan disa çështje për punën e gjykatës dhe përparimin e praktikës gjyqësore

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 09.05.2024, mbajti Seancë të gjyqtarëve. [më shumë]
 • Risi  | 2 Maj 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata Supreme mbajti Seancë të gjyqtarëve dhe Seancë të përbashkët të sektorëve

  Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 30.04.2024, mbajti Seancë të gjyqtarëve dhe Seancë të përbashkët të sektorëve. [më shumë]
 • Risi  | 30 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës Supreme, realizoi vizitë në gjykatat themelore në Sveti Nikollë, Strumicë, Berovë dhe Dellçevë

  Kryetarja e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, ka vizituar gjykatat themelore në Sveti Nikollë, Strumicë, Berovë dhe Dellçevë, në mënyrë që përmbylli vizitat e gjykatave më të ulëta të rajonit të apelit në Shtip. [më shumë]
 • Risi, Njoftim për opinionin  | 25 Pri 2024 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Është aprovuar ankesa kundër masës së paraburgimit në lëndën për vrasjen e Vanja Gjorçevskës

  Këshilli i veprave penale solli Aktvendim, me të cilin ankesën e të akuzuarit A. Gj., e aprovoi [më shumë]
E parë<12345...>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_