Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 21.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Работилница во врска со Комуникациската стратегија на Судскиот совет и судовите на Република Северна Македонија (2024-2028)

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 21.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 487-та итна седница на Судскиот совет на РСМ - 21.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 20.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд оценет со високо ниво на транспарентност во новиот Извештај за слободниот пристап до информации

  Врховниот суд на Република Северна Македонија е оценет со високо ниво на транспарентност во новиот Извештај за извршена проверка на објавените документи и информации кои имателите од судската власт во Република Северна Македонија се обврзани да ги објават на своите веб-портали. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 487-та ИТНА седница на Судскиот совет на РСМ - 21.05.2024 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Судскиот буџетски совет одржа работна средба

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 15.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 486-та седница на Судскиот совет на РСМ - 15.05.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 14.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Хортикултурно уредување на дворот на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Хортикултурно уредување на дворот на судот и на зелените површини [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.5.2024 | Судски совет на РСМ

  Работилница во рамки на проектот „Зајакнување на ефикасноста, отчетноста и транспарентноста на Судскиот совет на РСМ“

  [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 10.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд одржа Седница на судии на која се разгледаа повеќе прашања за работата на судот и унапредувањето на судската практика

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 9.05.2024 година одржа Седница на судии. [повеќе]
 • Новости  | 02.5.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд одржа седница на судии и заедничка седница на одделите

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 30.04.2024 година одржа Седница на судии и заедничка седница на оддели. [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_