Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 16.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Судскиот совет на РСМ продолжи со активностите во врска со имплементација на препораките од Извештајот на Оценската мисија на ЕУ

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 12.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 227-та седница на Судски буџетски совет - 19.04.2024 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 11.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 484-та седница на Судскиот совет на РСМ - 18.04.2024 година

  [повеќе]
 • Новости  | 10.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на ден 08.04.2024 година одржа Општа седница, со следниот предлог на: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 05.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение за одржување на Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи Општа седница на ден 08.04.2024 година (понеделник) со почеток во 13.30 часот, со следниот предлог на: [повеќе]
 • Настани, Новости  | 03.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претседателката на Врховниот суд се обрати на Годишната судиска конференција посветена на квалитетното правораздавање

  Претседателката на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Беса Адеми, се обрати на Годишната судиска конференција во организација на Здружението на судии и Мисијата на ОБСЕ во Скопје. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 03.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Судскиот совет на Република Северна Македонија присуствуваше на Годишната судиска конференција

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 02.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Присуство на Судскиот совет во Врховниот суд на РСМ по повод одбележување Денот на правосудството

  [повеќе]
 • Новости  | 01.4.2024 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд го одбележа Денот на правосудството и ја промовираше новата Збирка на судски одлуки

  Врховниот суд на Република Северна Македонија го одбележа 31 март, Денот на македонското правосудство и по повод значајниот датум ја објави и ја промовираше новата Збирка на судски одлуки 2018 – 2023. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 01.4.2024 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 483-та седница на Судскиот совет на РСМ - 01.04.2024 година

  [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_