Овластено лице за прием на пријави на укажувачи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Овластено лице за прием на пријави на укажувачи

Новости  |  01.3.2022

Овластено лице за прием на пријави од укажувачи


Назначено овластено лице за прием на пријави од укажувачи


Согласно Законот за заштита на укажувачи (Сл.весник на  РМ бр. 196/15), за овластено лице за прием на пријави од укажувачи, издвојување и  обработка на  податоците од  пријавите  и  обезбедување на  заштита на  личните  и  други  податоци на  укажувачите, е назначено лицето Али Туран,  вработен  во  Основен суд  Гостивар на работно место Помлад судски соработник

Овластеното  лице  може да  се контактира на  адреса Основен суд Гостивар ул. Живко Брајкоски бр.1

телефон  070-559-747 и емаил: turanali@osgostivar.mk

Процедура за начинот за постапување зазаштитено внатрешно пријавување во Основен суд Гостивар

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_