Јавен оглас 4/21 - судска полиција [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас 4/21 - судска полиција

Новости  |  29.12.2021

Врз основа на чл.2, чл.3 ст.3, чл.119 и чл.120 ст.1 и 3 од Законот за судска служба (Сл.в. на РМ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16, 198/18 и 248/18), како и чл. 90 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Основен кривичен суд  Скопје и известувањето од Министерството за финансии бр.18-10221/2 од 21.12.2021 година

ОСНОВНИОТ КРИВИЧЕН СУД СКОПЈЕ

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС бр.4/2021

за вработување 2 (два) припадници на судска полиција на неопредeлено време

 

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

Јавен оглас 4-21 - судска полиција

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

Пријава за вработување судска полиција

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_