СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  29.5.2020

Основниот кривичен суд Скопје ја информира јавноста дека согласно Одлуката на ССРСМ од 28.05.2020 година, за измена и дополнување на Одлуката Бр.02-606/1 од 17.03.2020 и Одлуката бр.02-606/2 од 07.05.2020, почнувајќи од 01.06.2020 година ќе продолжи со редовно постапување по сите предмети  кои се водат пред овој суд.

При постапувањето по предметите ќе бидат запазени сите мерки за заштита и превенција од КОВИД 19 вирусот, согласно препораките на Министерство за здравство и Светската здравствена организација.

 

 

Во прилог линк од Одлуката на ССРСМ од 28.05.2020 година:

 

http://sud.mk/wps/wcm/connect/ssrm/42851e91-4992-418a-9d0b-dfd72ebaca15/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4.pdf?MOD=AJPERES&amp;CVID=

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_