Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести сите

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 01.7.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 407-та седница на Судскиот совет на РСМ - 01.07.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 29.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 406-та седница на Судскиот совет на РСМ - 29.06.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 29.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 407-та седница на Судскиот совет на РСМ - 01.07.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 28.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Со мерење на перформансите на судовите ќе се создаде независен, ефикасен и транспарентен Судски совет

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 24.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение од 183-та седница на Судски буџетски совет - 24.06.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Средба на Црвенковска со Гораниќ за проектот на ЕУ – „Владеење на правото“

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 406-та седница на Судски совет на РСМ - 29.06.2022 година

  [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.6.2022 | Судски совет на РСМ

  Соопштение за 183 седница на Судски буџетски совет - 24.06.2022 година

  [повеќе]
 • Настани, Новости  | 17.6.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Претставници од Врховниот суд на Регионална конференција за евидентирањето на статистичките податоци за конфискуван имот

  Претставници од Врховниот суд на Регионална конференција за евидентирањето на статистичките податоци за конфискуван имот во Сараево. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 17.6.2022 | Врховен суд на Република Северна Македонија

  Соопштение од одржана Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

  Врховниот суд на Република Северна Македонија на 15.06.2022 година (среда) одржа електронска Општа седница преку платформата ZOOM, на која беше предложен и прифатен следниот предлог на: [повеќе]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_